Print this page
Webinar om Kulturminnesøk

Webinar om Kulturminnesøk

des 16 2021
Velkommen til webinar om Kulturminnesøk 12. januar 2022 kl. 19:00-21:00
 
Nettsiden www.kulturminnesok.no er en nasjonal formidlingstjeneste for kulturmiljøer, kulturminner og landskap, forvaltet og utviklet av Riksantikvaren. Tjenesten er rettet mot det brede publikum, alle historie- og kulturminneinteresserte, lag, foreninger og media. Det er en nettjeneste med kartløsning, infotekster og bilder, som kan brukes på PC, nettbrett og mobiltelefon.
 
Innholdet i tjenesten kommer fra kulturmiljøforvaltningen og fra private brukere over hele landet. Alle kan, uten innlogging, bruke www.kulturminnesok.no til å søke opp kulturminner og kulturmiljø, og alle kan, med innlogging, registrere og laste opp bilder til kulturminner – i tjenesten. Kulturminnesøk tilhører på den måten oss alle, så kom og hør, still spørsmål, og ta i bruk tjenesten!
 
Webinaret vil bli delt opp i del I del II, og del III hvor del I blir en introduksjonsdel om hva tjenesten er og hvordan den fungerer, del II forklarer hvordan man registrerer seg som bruker, mens del III går nærmere inn på det å registrere innhold, lenke til innhold og på andre måter legge inn informasjon.
 
Webinaret sendes i Teams Live Event. Du trenger ikke melde deg på, eller installere noe. Bruk denne lenken for å gå inn i webinaret 12. januar kl. 19:00:  Bli med i direktesendt arrangement
 
Del gjerne invitasjonen, alle er velkommen til webinaret!
 
Spørsmål om webinaret kan rettes til Anders Olsson  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Lise Evjen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Bilde: Almastova i Aurlandsdalen 

Foto: Åse Bitustøl, Riksantikvaren

 
Vennlig hilsen
 
Riksantikvaren
Direktoratet for kulturminneforvaltning
Dronningens  gate 13, 0116 Oslo
Postboks 1483 Vika, 0116 Oslo

image003

Read 1067 times
Rate this item
(0 votes)
Oda Svisdal