• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Blogg/nyheter

Historielagskonferanse 2016 Featured

aug 04 2016
4.-6. november 2016 inviterer Landslaget for lokalhistorie til konferanse i Bergen. Her legges det opp til et spennende program, med innlegg om hvordan lagene kan styrke sin økonomi og foredrag rettet mot praktisk historielagsarbeid.
Konferansen starter fredag med et seminar om husmannsvesenet. Etter lunsj lørdag holdes foredrag om formidling og bevaring av arkivmateriale, registrering og bevaring av gjenstandssamlinger og antikviteter eller gode tips og råd i forhold til bygningsvern.
Landslaget følger med dette opp tråden fra historielagskonferansen på Stjørdal i 2014, og ønsket om å arrangere en faglig konferanse annethvert år. Kurs i arbeid som historielagene bedriver er noe Landslaget tar på alvor.
Det vil som seg hør og bør bli festmiddag med det som hører til, og god anledning til å treffe likesinnede fra det ganske land, skaffe seg nye bekjentskaper og gjenoppfriske gamle.
Historielagskonferansen er åpen for alle interesserte, både medlemslag, andre lag og privatpersoner.  Prisen vil være avhengig av hvor mange som melder seg på, men vil ikke bli over 3000 kroner per deltaker fra våre medlemslag. Det vil være mulig med dagsdeltakelse for de som ikke ønsker å bo på hotell.
Mer informasjon vil komme i egne e-poster til lagene, på nettsidene våre og i neste nummer av Lokalhistorisk magasin. Ta også gjerne kontakt med sekretariatet om det er noe som er uklart. Men nå først: Hold av helga 4.-6. november!
Konferansen er åpen for alle interesserte enkeltpersoner. Nærmere informasjon kommer!
Read 1927 times
Rate this item
(0 votes)

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.