• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Landslaget for lokalhistories personvernerklæring
 
Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. Behandlingsansvarlig i organisasjonen er generalsekretæren. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til generalsekretæren.
 
Medlemskap
Vi innhenter navn, adresse, telefonnummer, postadresse og epostadresse fra tillitsvalgte i våre medlemslag. Disse opplysningene er grunnlag for rapporter på antall medlemmer. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når et historielag melder seg inn i Landslaget samtykker man til at vi bruker personopplysninger til distribusjon av Lokalhistorisk magasin, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer med mer. Ved avsluttet medlemskap blir disse personopplysninger tatt vare på av rent historisk verdi.
 
Epost og nyhetsbrev
Husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Som tillitsvalgt i et medlemslag hos oss blir du mottaker av medlemsbrev og andre relevante informasjonsskriv. For at vi skal kunne informere deg og laget ditt er sekretariatet helt avhengig av korrekte kontaktopplysninger. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og du blir ikke kontaktet når du ikke lengre innehar tillitsverv. Dette avhenger selvsagt av at endringer blir innrapportert til sekretariatet.
 
Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Se egen artikkel.
 
Påmelding kurs og arrangementer
I tilknytning til arrangementer samler vi inn informasjon, som navn og kontaktopplysninger, i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet og etter endt arrangement tas disse vare på av ren historisk interesse.

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.

Informasjon