• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Hvordan bli medlem i Landslaget for lokalhistorie?
Landslagets medlemmer er lag og foreninger spredt over hele Norge, og nedenfor finner du en enkel oppskrift på hvordan laget ditt kan melde seg inn i Landslaget.
Fordelene er flere ved å være medlem, se videre under menypunktet medlem og medlemsfordeler. Om du har spørsmål kan du ta kontakt med sekretariatet.
 
Kontingent
Kontingenten i Landslaget regnes per medlemskap i historielaget. De forskjellige lag og foreninger har en veldig forskjellig sammensatt medlemsmasse. Noen har kun enkeltmedlemmer, mens andre har i tillegg familiemedlemskap hvor det er to eller flere i et medlemskap. I tillegg har noen en ordning med livsvarige medlemmer og noen har æresmedlemskap.
Kontingenten til Landslaget var tidligere basert kun på enkeltmedlemmene. Dette ble endret på landsmøtet i 2015 hvor også familiemedlemmer og lignende ble tellende. Dette betyr ikke at familiemedlemskapene skal betale per individ, men familiemedlemskapet går som ett. Oftest vil det være slik at man legger stemmerett på årsmøte i laget til grunn, hvor både enkeltmedlemskap og familiemedlemskap har én stemme hver.
Har laget 100 medlemskap (altså enkeltmedlemskap, familiemedlemskap og lignende) ganges dette med 15 kroner, som blir en kontingent på 1500 kroner. Fra 2017 økes kontingenten, jfr. Beslutning på Landsmøtet i 2015, til 16 kroner per enkeltmedlem.
Det gjøres fratrekk i kontingenten for æresmedlemmer.
 
Innmelding
I denne lenken finner du et innmeldingsskjema. Dette er noe sekretariatet trenger for å holde kontakt med laget. Innmelding foregår ved at dere fyller ut skjemaet og returnerer det til Landslagets sekretariat, enten per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per post til Landslaget for lokalhistorie, sekretariatet. Institutt for historiske studier - NTNU. 7491 Trondheim.

Vi er også tilstede på sosiale media, som f.eks. Facebook og Twitter

Besøk gjerne våre sider der.

Siste på Twitter

RT @mesolittisk: Interessant om våre forfedre http://t.co/UtkGnSsk
Mye snakk om OCA for tiden. Men hva driver de egentlig med? http://t.co/cOANmuFT
Follow Lokalhistorie on Twitter

Kontakt info

Institutt for historiske studier, NTNU
7491 TRONDHEIM
NORGE

950 39 727

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

9.00  til 15.00